Posebna regulacija prometa zbog utakmice: Provjerite koje dijelove grada zaobići

Screenshpt / GNK Dinamo

Uoči utakmice Lige prvaka Dinamo-Atalanta, koja se igra večeras u 21 sat na Maksimiru, na snazi je posebna regulacija prometa. Posebna regulacija traje od 6 do 23.59 sati.

Temeljem rješenja Grada Zagreba privremeno će biti zabranjeno korištenje sljedećih parkirališnih prostora:

 -poligon za obuku vozača Borongaj, parkiralište tržnice Borongaj, parkiralište kod bazena Svetice, parkiralište od spomenika Bacaču diska do zapadnog parkirališta stadiona Maksimir i parkiralište ispred zapadne tribine stadiona Maksimir. Isto tako zatvoreno je parkiralište kod Ekonomskog fakulteta.

Prema rješenju MUP-a privremeno će biti zaustavljen promet na sljedećim lokacijama:

– poligon za obuku vozača osim za vozila gostujućih navijača, parkiralište tržnice Borongaj, parkiralište Ekonomskog fakulteta, parkiralište kod bazena Svetice, parkiralište od spomenika Bacaču diska do zapadnog parkirališta stadiona Maksimir, parkiralište ispred zapadne tribine stadiona Maksimir, Hitrecova ulica i Ulica Divka Budakova od tržnice Borongaj do bazena Svetice.

1. Javno parkiralište kod spomenika Bacača diska (od Spomenika do zapadnog parkirališta stadiona Maksimir) bit će zatvoreno na dan utakmice (18.9.) od 6:00 do 23:59h, a na istom će prostoru u istom terminu biti na snazi i privremeno zatvaranje prometa.

2. VIP-B parkiralištu ispod zapadne tribine stadiona Maksimir bit će moguće prići vozilima isključivo sa strane tržnice Borongaj (servisnom cestom od Budakove do bazena) i to isključivo uz parking propusnicu izdanu od strane GNK Dinamo.

3. Parkiralište bazen Svetice – zatvoreno za javnost od 6:00 do 23:59h

4. Parkiralište tržnice Borongaj. Parkiralište će na dan utakmice biti zatvoreno za javnost.

5. Parkiralište Borongaj, poligon za obuku vozila i vozača (osim vozila s izdanom propusnicom odnosno organiziranog dolaska prijevoznih sredstava s navijačima Atalanta BC) bit će zatvoreno za javnost.

6. Ranije spomenut prilaz stadionu po Servisnoj cesti bit će moguć vozilima uz parking propusnicu za VIP-B parking izdanu od strane GNK Dinamo.

FER, KOREKTNO I SPORTSKO NAVIJANJE

Dinamo ovim putem poziva sve navijače, posjetitelje i građane na fer, korektno i sportsko navijanje bez rasističkog i diskriminatornog skandiranja prije, za vrijeme i nakon utakmice.

Ujedno pozivaju na suzdržavanje od upotrebe pirotehnike, a sve s ciljem kako bi susret prošao u primjerenom ozračju vrhunskog sportskog događaja.

Komentari