Poruka usred šume: Planinar na Sljemenu ostavio natpis koji je mnoge nasmijao do suza

Sljeme (Foto: Ranko Suvar / CROPIX)

Zanimljiva objava jedne planinarke na Facebook grupi “Volim Sljeme”, mnoge je pratitelje i čitatelje stranice zaintrigirala i nasmijala do suza.

Zagrepčanka Ljubica je prije tri dana, dok je pješačila sljemenskim stazama zapazila zanimljiv natpis. Toliko ju je dirnuo, da ga je odlučila fotografirati i objaviti na Facebooku, ne bi li slučajno pomogla u potrazi.

FOTO: Facebook privat

Mnogi su se na objavu odmah nadovezali i uputili brojne komentare, a mi smo izdvojili neke od najzanimljivijih.

“Ostavljati table s brojem telefona je kao da na njuškalu tražiš žensku, prošla su odavno ta vremena”, “Trebao si ih pitat tada, a ne sad ovak’ da od sebe radiš budalu”, komentirali su neki, a mnogi su se odmah nadovezali.

“Ne mislim da je budala. Svi smo mi drugoga kova. Možda tad jednostavno nije imao hrabrosti. U svakom slučaju želim mu sretan pronalazak”, “Zašto bi bio budala, uostalom ovo bi bila baš lijepa priča da se spoje”, komentirale su dvije djevojke.

Mnogi su rekli kako im je ovo baš romantično, kao priča iz neke bajke.

“Puno ljudi živi bajku, dok neki spavaju zimski san”, “Nema više bajki, vrati se u realnost”, “Ne baš naprotiv, bajke će uvijek postojati, za ljude koji su nježni, iskreni, romantični”, napisali su neki od čitatelja.


Komentari