POPLJUVALI LOKAL KOJI JE UGOSTIO SASTANAK DESNIČARA: U recenzijama ih nisu nimalo štedjeli, ocjena drastično pala, oglasio se i vlasnik

Foto: Ilustracija/Pixabay

Nakon sastanka takozvane Generacije obnove u zagrebačkoj pivnici Veliki Tolk, te medijskih objava o istoj, lokal se našao na udaru loših recenzija na internetu, a svi znamo da turisti vole pogledati recenzije i ocjenu prije nego odluče posjetiti lokal.

Tek nekoliko sati nakon objave reportaže Jutarnjeg lista s navedenog okupljanja na kojem su se mogle čuti rečenice kao: “Prihvaćanjem kontracepcije i mišljenjem da je subotom nakon cuge normalno bariti djevojčice u… djevojke u kafićima, a ujedno se nadati da ćete se suprotstaviti legalizaciji pedofilije je uzaludno” ili pak neke ideje kako spriječiti Povorke ponosa. “Mislim da treba kombinacija mirnog prosvjeda, a, naravno, i uporaba sile u obranu grada i prava. Mislim, ja nisam za mlaćenje pedera po mračnim ulicama…”, rečeno je tamo pa zaključeno kako je: “Najbolja borba protiv te agende je sakramentalni život i poznavanje povijesti. Čovjek koji je prepušten strastima nije svoj gospodar”.

Sve to skupa nagnalo je građane da reagiraju pa na google recenzijama lokalu daju najnižu ocjenu, navedu da isti ima žohare, da je osoblje neljubazno, daje pivo najgore na svijetu.

’Sramota za Zagreb’

Neki su pak bili nešto konkretniji pa je bilo jasno da se odnose na ranije navedeni događaj. “Okupljalište ekstremne desnice, fuj”, naveli su jedni, “Jako čudno mjesto, atmosfera nije dobra, izbjegavajte”, “Sramota za Zagreb, odvratno mjesto”, dodaju drugi.

Dakako, bilo je i onih koji su ostavljali dobre ocjene i komentare tipa: “Mjesto slobode govora”, ali i onih koji su to učinili koristeći krilaticu “ZDS”.

Neraspoložen vlasnik

Nakon toga, Index je kontaktirao vlasnika Romana Murra. Za komentare nije bio raspoložen, a o raspravama koje su se odvile u njegovu lokalu govori kako se on politikom ne bavi.

Ipak, objasnio je zašto je ukinuo mogućnost recenziranja: “Zato jer se razvila takva svađa, a ja ne volim svađe u životu. Eto. Toliko”, istaknuo je.


Komentari