Ponovni susret starih prijatelja: Bandić i Bozanić dogovarali detalje velikog susreta katoličke mladeži

FOTO: Sandra Simunovic/CROPIX

U Zagrebu će se 9. i 10. svibnja održati Susret hrvatske katoličke mladeži, a središnji dio programa je euharistijsko slavlje na Trgu bana Jelačića 10. svibnja o čemu su u utorak razgovarali zagrebački nadbiskup kardinal Josip Bozanić i gradonačelnik Milan Bandić.

Bozanić i Bandić istaknuli su važnost tog susreta za Zagrebačku nadbiskupiju i Grad Zagreb te važnost suradnje u pripremi susreta koji će okupiti mlade iz cijele Hrvatske, ali i inozemstva.

U tom smislu dodijeljene su i zadaće za daljnji tijek pripreme susreta, izvijestili su iz Tiskovnog ureda Zagrebačke nadbiskupije.

Na susretu u prostorijama Nadbiskupskog duhovnog stola bili su i zamjenica gradonačelnika Jelena Pavičić Vukičević, gradonačelnikov savjetnik Stipo Zeba, pročelnik Gradskog ureda za obrazovanje Ivica Lovrić,  pročelnica Gradskog ureda za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom Romana Galić, pročelnica Gradskog ureda za gospodarstvo Mirka Jozić i savjetnik gradonačelnika za kulturu Tedi Lušetić.

Uz kardinala Bozanića susretu su prisustvovali generalni vikar Zagrebačke nadbiskupije mons. Tomislav Subotičanec, mons. Zlatko Koren i preč. Ivica Budinšćak.

Komentari