Pomozimo Malom zmaju: Poplava je uništila gotovo sve što su imali, traže se donacije, volonteri…

Nakon što je kiša jučer potopila prostore udruge Mali zmaj, centra za siromašnu i nezbrinutu djecu, iz udruge su se zahvalili ljudima na brizi i objasnili daljnje korake za sve koji im žele pomoći.

Kako su naveli u objavi na Facebooku, ono što im sada najviše treba su volonteri koji će im pomoći u sređivanju prostora i sanaciji štete. Svi koji mogu odvojiti malo vremena za pomoć ovoj hvalevrijednoj udruzi mogu se javiti Martini na broj mobitela 091 5670 618 ili doći direktno u centar na adresi Našićka 3.

Ono što im sada posebno treba je i savjet oko prevencije daljnje štete, kako iduća kiša ne bi uništila sav trud koji će se uložiti idućih dana. Pozivaju sve koji imaju iskustva sa sličnim situacijama da im se jave. Prostor koji unajmljuju pripada Grada Zagrebu.

Naravno, udruzi možete pomoći i financijski jer sanacija štete će zasigurno koštati, a morat će nabaviti i novu opremu i igračke, no trenutno ne mogu procijeniti o kojem se iznosu radi. U objavi su naveli i podatke za plaćanje, a uplatu možete obaviti pod svrhom ‘donacija’.

IBAN: HR5824840081105567475 (RBA)

SWIFT: RZBHHR2X


Komentari