POMOĆNICA IZ PAKLA! Policija o napadu na bivšu saborsku zastupnicu: ‘Intenzivno tragamo za ženom iz Srbije’

Vesna Škulić, (Foto: Damir Krajac / CROPIX)

Nakon što je bivša saborska zastupnica Vesna Škulić javno optužila ženu, koja joj je pomagala u kući posljednjih mjesec i pol dana, za brutalan napad, ovog četvrtka oglasila se i zagrebačka policija.

Otkrili su da je “pomagačica” kazneno prijavljena za razbojništvo.

U utorak, 14. lipnja oko 20.40 sati (prijavljeno 15. lipnja) u Ulici Vilima Korajca, prema dosad prikupljenim informacijama, u stanu je 36-godišnja državljanka Republike Srbije uz uporabu tjelesne snage počinila razbojništvo nad 61-godišnjakinjom te otuđila kartice, mobitele i ostalo. Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna. Policijski službenici intenzivno tragaju za osumnjičenom osobom, izvijestila je policija ne navodeći identitet žrtve ni osumnjičene.

Škulić: ‘Bacila me na pod, tukla i vezala maramom usta’

Podsjetimo, Škulić je u srijedu na društvenim mrežama objavila da ju je napala žena koja se brinula o njoj.

“Sinoć od pola devet do pola noći doživjela sam pravu životnu dramu! Žena ili monstrum koja mi je pružala usluge pomoći i brige za dosta pristojnu plaću prema našim uvjetima i vremenima u kojima živimo, bacila me na pod iz kolica, prije toga me čupala i tukla glavom o zid, vezala maramom usta i odvukla na kauč dobro znajući da me ne smije ostaviti u tom položaju jer dolazi do gušenja.

Zatvorila je psa u kupaonu da ni on ne može pomoći, mene vezanu, odnosno vezanom maramom preko usta ostavila u stanu. Prije toga je zatvorila sve prozore da me nitko ne može čuti, pojačala ton na TV-u, zatvorila vrata od dnevnog boravka, uzela mi bankovne kartice, dva mobitela i još neke stvari, zaključala protuprovalna vrata i otišla u nepoznatom smjeru”, napisala je Škulić i otkrila da je tijekom noći intervenirala policija, hitna i vatrogasci.

Bivša saborska zastupnica podijelila je i opis žene koja ju je napala:

“Ima kratku smeđu kosu, a ovo su ekstenzije. Teška je oko sto kilograma i visoka oko 1.70”.

Komentari