POLICIJA SE SJATILA U PREČKO: Kvart pod opsadom, došlo do pucnjave u automat klubu (FOTO)

24sata.hr

Blokirano područje oko Shopping centra Prečko!

U zagrebačkom naselju Prečko oko 13.15 sati navodno je bila pljačka u automat klubu Gogs. Svjedoci tvrde kako je riječ o pljački i kako su se čuli pucnjevi te kako je jedna osoba ranjena. Policija je blokirala čitavo područje oko Shopping centa Prečko, a navodno su bili i u potjeri za muškarcem osumnjičenim za pucnjavu.

Prema neslužbenim informacijama, pljačkaš je najprije ušetao u automat klub pa izvadio oružje i naredio zaposlenicima da mu daju novac. Sve se odvilo u nekoliko minuta, nakon čega je pljačkaš s novcem krenuo bježati, ali u tom trenutku za njim je potrčao zaposlenik kako bi ga spriječio u bijegu. Pljačkaš je tada zapucao na zaposlenika te ga ranio u ruku. U blizini su se zatekli i policajci, koji su, prema riječima očevidaca, navodno krenuli trčati za pljačkašem, prenosi večernji.

24sata.hr
24sata.hr

Ovo je već drugi slučaj pucnjave u Prečkom u manje od mjesec dana. Nedavno je do pucnjave došlo i u pošti udaljenoj tek kojih 500 metara od Shopping centra u kojoj je pljačkaš upucao zaštitara, ali mu je na svu sreću pancirka spasila život.

>>> STRAVIČAN POKUŠAJ RAZBOJSTVA U PREČKOM: Pokušao opljačkati poštu i upucao zaštitara u prsa (FOTO)


Komentari