POLICIJA POKUCALA NA VRATA VOĐE COVID PROSVJEDA Uzeli mu i mobitel: Tražit ću pravdu, poručuje!

Kako prenosi Dnevno.hr, policija je pokucala na vrata Andriji Klariću jednome od neslužbenih “vođa” prosvjeda protiv uvođenja covid prosvjeda. Podsjetimo, epilog je to prošlotjednog, najvećeg dosad, prosvjeda koji je završio, zasada, s uhićenjem jednog od prosvjednika koji je Al Jazeerenoj reporterki Nikolini Zavistić, uzeo mikrofon i pobjegao.

Foto: Robert Anic/PIXSELL/ arhiva

Klariću je, kako sam kaže, a prenosi Dnevno.hr, “policija na vrata došla s obavijesti u kojoj ga terete za niz prekršaja te naredbom suda da mu se zaplijeni mobitel i odnese na vještačenje”.

No, kako je rekao Klarić to mu nije problem jer će policija tamo naći mnoge “korisne informacije” koje za njega nisu inkriminirajuće.

Pred kamerama Z1 televizije, izrazio je sumnju da je prisluškivan i praćen, “Ako naprave i najmanju grešku, tražit ću pravdu”, rekao je o potencijalnim tužbama koje bi mogao dizati.

Klarić dodaje i da misli da je ovo način da se na građane vrši pritisak jer su organizirali veliki skup, a radi se o ‘običnim i poštenim ljudima kojima je dosta terora’, prenosi Dnevno.hr

 


Komentari