Policija objavila detalje o dvostrukom ubojstvu u Strugama koje je zgrozilo Zagreb

hr.wikipedia.org

Policija je objavila izvještaj dvostrukog ubojstva koji je zgrozio Zagreb. Izvještaj prenosimo u cijelosti:

“Danas, 28. studenoga 2018. policijski službenici Službe općeg kriminaliteta, Sektora kriminalističke policije PU zagrebačke su u suradnji s policijskim službenicima IV. policijske postaje Zagreb te Službom općeg kriminaliteta Sektora općeg kriminaliteta i međunarodne policijske suradnje Ravnateljstva policije i vještacima CFIIV Ivan Vučetić, a u koordinaciji sa Županijskim državnim odvjetništvom u Zagrebu, dovršili kriminalističko istraživanje nad 35-godišnjakom zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo teškog ubojstva iz čl. 111 t. 1 i 2 Kaznenog zakona Republike Hrvatske na štetu 76-godišnjakinje i 50-godišnjaka.

Sumnja se da je 35-godišnjak 23./24. studenoga 2018. između 21.30 i 7 sati, nasilno ušao u obiteljsku kuću u III. Strugama dok su oštećene osobe bile u spavaćim sobama te im je u namjeri da ih usmrti na okrutan način, nožem u predjelu vrata nanio smrtonosne ozljede. Potom se vratio u svoju kuću te je oko 7 sati napustio naselje Struge i otputovao iz Republike Hrvatske.

Jučer, 27. studenoga 2018. osumnjičeni je uhićen na GP Bajakovo i doveden u službene prostorije PU zagrebačke na kriminalističko istraživanje nakon kojeg je u zakonskom roku doveden pritvorskom nadzorniku dok je posebno izvješće podnijeto Županijskom državnom odvjetništvu u Zagrebu.”


Komentari