Policija demantirala navode majki odgojiteljica o provjeri na kućnom pragu! Ljiljana Dragić:’Pa to su trebali napraviti prije pet godina’

Screenshot

Majke odgojiteljice javile su nam se kako su zatečene provjerom policijskih službenika koji su im došli na vrata te po njihovim navodima, provjeravali žive li doista na adresama na kojima su prijavljeni.

Poslali smo upit policiji a oni su nam pak odgovorili da “Policijska uprava zagrebačka ne vodi evidenciju provjera adresa stanovanja prema podatku ‘majka odgajateljica’ ili sličnom”

Ljiljana Dragić, jedna od glavnih organizatorica prosvjeda, kaže kako je dobila dojave desetak žena kojima je policija pokucala na vrata ne bi li izvršila provjeru o adresi stanovanja.

“Pa to je trebalo napraviti još prije pet godina kad je mjera krenula, a ne sada. Nitko nikada nije izvršio provjeru naše adrese, sad kad smo se usprotivili sad nam policija kuca na vrata. Svugdje postoje ljudi koji nešto zlorabe pa tako vjerujem i da ih ima u mjeri isto, ali nije u redu da se sad nakon svega šalje policija” rekla je Dragić.

Navela je i kako su žene imale neugodnosti “To su žene koje su bile i na prosvjedima i za koje susjedi to znaju i zamislite sada vide im policiju na vratima, to nije nimalo ugodno. Svatko prvo pomisli da se nešto ružno dogodilo, neka nesreća” zaključila je Dragić.

 


Komentari