Pojačan promet prema centru grada, zbog radova nastala kolona od tri kilometra

Goran Kovacic/PIXSELL
Pojačan je promet na svim prometnicama koje vode prema gradskom središtu

Na autocesti A2 Zagreb-Macelj između čvorova Zaprešić i Jankomir u smjeru Zagreba vozi se usporeno u koloni dugoj oko 3 km, zbog pojačanog priljeva vozila u zoni radova. Korisnike molimo za strpljenje.

Uz povoljne vremenske uvjete u prometu je svakodnevno i dalje veliki broj biciklista, mopedista i motociklista. Vozače ostalih vozila upozoravamo da prilikom uključivanja u promet, prestrojavanja, pretjecanja, obilaženja, polukružnog okretanja ili skretanja pripaze upravo na ovu kategoriju sudionika u prometu te im ne oduzimaju prednost prolaska na raskrižjima. Bicikliste, mopediste i motocikliste također podsjećamo da poštuju prometne propise i ograničenja brzine.
 
Pojačan promet tijekom jutra očekujemo na gradskim prometnicama i obilaznicama, a zastoji su mogući na dionicama gdje traju radovi. Na pojedinim dionicama autocesta, državnih i ostalih cesta u tijeku su radovi izgradnje ili obnove kolnika te košnje pa korisnike molimo za strpljenje.
 
Od 2. listopada u 08:00 do 2.prosinca u 16:00 bit će prekinut promet županijskom cestom Pojatno-Zaprešić zbog izgradnje kružnog raskrižja Bana Josipa Jelačića-Kumrovečka-Matije Gupca (ŽC2186,ŽC2195).

 


Komentari