POGLEDAJTE OVE HOSTESE, AKO SE USUDITE! Najavile žestoku utrku, a lica ovih ljudi morate vidjeti (FOTO)

Nevio Smajić

Za dva dana Zagreb očekuje najveći auto-moto spektakl u regiji – Utrka ubrzanja ‘Brzi i žestoki’.

Najbrži automobili iz cijele regije pokazat će snagu svojih motora 4. i 5. lipnja 2016. godine na stazi duljine 402 metra, a osim uzbudljive utrke posjetitelje očekuje i natjecanje u jačini decibela automobilskih audio sustava, izbor Street Style za posebno tunirane automobile, koncert grupe Vatra te brojni drugi popratni sadržaji.

Utrku koja će se voziti na Aveniji Dubrovnik, ispred glavnog ulaza na Velesajam, u srijedu su na gradskim prometnicama najavile atraktivne hostese i na taj način pozvale građane da im se ovaj vikend pridruže na utrci. No, jedno je sigurno – ove dvije djevojke ukrale su show.

Nevio Smajić
Nevio Smajić

Nemoguće je ne primjetiti jedan “detalj”

Kako bi najavile ovu spektakularnu utrku na zagrebačkim ulicama, dvije atraktivne djevojke za te potrebe zaustavile su promet i pozirale u izazovnim kombinacijama. Tako se na ulici usred Zagreba odigravala scena poput onih u američkim filmovima. Zastavice, gradska vreva i seksipilne žene na koje nisu ostali ravnodušni ni vozači.

Međutim, (slučajno ili namjerno) jedna je hostesa pokazala malo previše: korzet joj je skliznuo na području grudi…

Nevio Smajić
Nevio Smajić
Nevio Smajić
Nevio Smajić

Jednom rječju, neprimjereno i neukusno.

[box type=”info” align=”” class=”” width=””]Dnevne ulaznice za Utrku ubrzanja Brzi i žestoki moći će se kupiti po cijeni od 20 kuna, a ona subotnja uključuje i koncert grupe Vatra. Za djecu do 12 godina ulaz je slobodan. [/box]

Više informacija o Utrci ubrzanja Brzi i žestoki, službeni pravilnik Utrke te prometne obavijesti, mogu se pronaći na službenoj internetskoj stranici utrke www.utrkaubrzanja.com.

>>> SLIJEDI PROMETNA BLOKADA ZAGREBA: Trajat će puna tri dana, a evo kako će se prometovati gradom!


Komentari