Poduzetni Zagrepčanin: Tvrdi da je vlasnik riječi ‘reunion’ i prijeti onima koji ju koriste

Facebook

Javnost je s ovim neobičnim detaljima upoznao DJ Marko Yesh Ješovnik.

Zagrepčanin, javnosti poznat kao DJ Turk, može se smatrati poduzetnom osobom. Naime, ovaj gospodin prijeti tužbom svima koji u nazivu svog festivala ili nekog drugog eventa koriste riječ “reunion”, tvrdeći da je on vlasnik ove engleske riječi.

Što je najnevjerojatnije u cijeloj priči, Hrvoje Turčin, zvan DJ Turk doista je uspio “reunion”  zaštititi na Državnom zavodu za intelektualno vlasništvo.

 

Javnost je s ovim neobičnim detaljima upoznao DJ Marko Yesh Ješovnik, voditelj na Radiju 101 koji je imao neugodno iskustvo s prijetnjama DJ Turka, a javilo mu se i njegovo odvjetničko društvo.


““Lijep pozdrav, vidio sam da organizirate party u kojem je spominjana riječ REUNION. Naime, ja sam vlasnik te riječi za djelatnosti organizacije partyja, festivala, prodaje karata ili bilo kojeg obilježja, a da se odnosi na zabavu. Ovim putem Vas molim da maknete riječ REUNION iz naslova, vizuala, karata ili bilo kojeg ostalog promotivnog materijala koji koristite. U protivnom će Vas kontaktirati odvjetničko društvo Grubeša i partneri.”, napisao je Turk u poruci Ješovniku.

Komentari

loading...