PODRŠKA ANKI MRAK TARITAŠ: Osnovan zajednički klub HNS-a i HSU-a

FOTO: Patrik Maček/PIXSELL

Na novinskoj konferenciji u Staroj gradskoj vijećnici predstavljen je zajednički klub Hrvatske narodne stranke i Hrvatske stranke umirovljenika u Gradskoj skupštini.

Za predsjednika kluba izabran je Tomislav Stojak iz HNS-a, a potpredsjenica iz redova HSU-a je Davorka Vukadin Samardžić.

Iako je ostalo još samo tri mjeseca do raspuštanja skupštine te lokalnih izbora, predstavnici obiju stranaka smatraju da mogu još mnogo toga napraviti. Jedan od zadataka koji su si zadali, izjavio je Tomislav Stojak, jest kontrolirati kako se troše onih 200 milijuna kuna za koliko je podignut gradski proračun u dogovoru između gradonačelnika Bandića i HDZ-a.

Važnim smatraju i brigu i skrb o starijim sugrađanima, stoga se, kako je kazala Davorka Vukadin Samardžić, nadaju da će izbori donijeti pozitivne promjene.

Novom Klubu nije stran ni zajednički izlazak na lokalne izbore.

Volio bih da ovaj klub znači i zajednički izlazak na lokalne izbore. Osobno sam svojim aktivnostima pokazao kako je jedan zastupnik trebao raditi, žao mi je što Vlada nije napravila da se na lokalnim izborima može glasovati preferencijalno“, dodao je Stojak.

Tako je ovom prilikom i najavljeno zajedničko djelovanje na lokalnim izborima te podrška programu Anke Mrak Taritaš za gradonačelnicu Zagreba.


Komentari