POČINJU NOMINACIJE: Predložite svog poštara za titulu najboljeg

press

Iako vaši psi možda ne vole poštare, vi možda imate svog najdražeg.

Vaš poštar je izuzetno drag i vrlo susretljiv, operateri u vašem poštanskom uredu uvijek su ljubazni i trude se svima izaći u susret. Koliko ste puta pohvalili svojeg poštara ili djelatnika iz poštanskog ureda? Imate li dojam da su i oni dio vašeg susjedstva? Nominirajte ih kao najbolje djelatnike u Pošti.

Napišite u pismu, ne dužem od jedne stranice, koji je po vašem mišljenju poštar ili operater u poštanskom uredu najbolji, objasnite pričom zašto i nagradite sve ono što u njima prepoznajete, njihovu predanost, angažiranost i pozitivan stav prema poslu.

Ako se ubrajate među gotovo 90% korisnika koji smatraju da su poštari i operateri u poštanskim uredima ljubazni i stručni u obavljanju posla ili ste među 80% korisnika koji imaju povjerenje u naše zaposlenike, napišite pismo o onom zaposleniku koji je za Vas najbolji.

Šestero autora najboljih pisama, prema izboru korisnika (čitatelja), osvojit će po 500 kuna na HPB-ovoj potrošačkoj kartici. Autori (pobjedničkih) najboljih pisama svojim će pismom, osim sebi, donijeti nagradu i za šestero radnika opisanih u pismima!

Svoja pisma možete slati do 28. prosinca na adresu:
Najbolji u Pošti
PP 514
10002 Zagreb

Izbor finalista akcije, njih 12, bit će objavljen 5. siječnja 2017. na internetskoj stranici Hrvatske pošte i na službenom Facebook profilu Hrvatske pošte.

Nakon objave 12 finalista akcije svi će korisnici imati priliku glasati putem kupona za njima najljepše pismo i tako odabrati 6 „Najboljih u Pošti“. Kuponi za glasanje bit će dostupni na www.posta.hr od 5. siječnja 2017.

Tijek akcije „Najbolji u Pošti“ pratite na www.posta.hr i na službenom Facebook profilu Hrvatske pošte


Komentari