POČINJE PRVI ZAGREBAČKI OBRTNIČKI SAJAM: Maturanti, ne propustite modnu reviju stvorenu za vas (VIDEO)

Screenshot/YouTube

Sajam se održava u paviljonu 7a na Zagrebačkom velesajmu. 

Grad Zagreb i Obrtnička komora Zagreb organiziraju 1. Zagrebački obrtnički sajam s ciljem promoviranja obrtništva kod mladih i motiviranja na upis za neko od obrtničkih zanimanja. Na jednom mjestu okupit će se značajan broj obrtnika s područja Zagreba i Zagrebačke županije koji će prezentacijom svojih zanimanja prikazati dosege i nove trendove u proizvodnji i uslugama u obrtništvu kao i nesvakidašnje putovanje kroz obrtnički tunel stvaranja u prošlosti, sadašnjosti i budućnosti.

Danas vas na Zagrebačkom velesajmu tako očekuju prezentacije obrta i strukovnih zanimanja , iskustvo nesvakidašnjeg putovanja kroz obrtnički tunel stvaranja u prošlosti sadašnjosti i budućnosti kroz koje će vas voditi obrtnici – majstori Zagreba i Zagrebačke županije. Također, pokušat će se prezentirati novi, kreativniji pristup promocije obrtništva i obrtničkih zanimanja.

U petak vas u 15:30 sati očekuje revija frizera, dok će bogati program u subotu zasigurno privući brojne posjetitelje. U 19 sati na programu je modna revija “Groznica maturalne večeri” na kojoj će sudjelovati brojni frizeri, kozmetičari, krojači, torbari, obućari. 


Komentari