POČINJE 15. SAJAM PROIZVODI HRVATSKOG SELA: Vrhunski gastronomsko-tradicijski doživljaj

Faceebook

Izložba, promocija i prodaja poljoprvredno – prehrambenih proizvoda s područja cijele Hrvatske.Dana 11 – 13. ožujak 2016. godine, na prostoru Boćarskog doma u Zagrebu će se održati 15. sajamska priredba PROIZVODI HRVATSKOG SELA. Radno vrijeme sajma je svaki dan od 09:00 do 20:00h.

Prema broju izlagača i prema ostvarenim rezultatima PROIZVODI HRVATSKOG SELA su najznačajniji seljački sajam u Hrvatskoj. PROIZVODI HRVATSKOG SELA su pomogli većem broju malih i srednjih proizvođača tradicijskih proizvoda da izađu na tržište i pronađu svoje kupce. Danas su većina od njih uspješni tržni proizvođači.

Pored tradicionalnih prodajnih izložbi hrane, pića, rukotvorina i suvenira posebno atraktivan će biti koncept „Okusi i mirisi Hrvatske“. U tom dijelu manifestacije reinterpretirati će se stara jela proizvedena i spravljena od posebno vrijednih lokalnih sirovina.

Temeljni ciljevi ove priredbe ostali su isti: promocija i prodaja proizvoda hrvatskog sela te opskrba potrošača s proizvodima do kojih teže dolaze. Naravno, nismo zaboravili na kulturu i tradiciju hrvatskog sela. Ove godine na sajmu se očekuje oko 300 izlagača, iz svih krajeva Hrvatske, i oko trideset tisuća posjetitelja, ukupno u tri dana trajanja sajma.

Ulaz za posjetitelje sajma je besplatan.

Komentari