PO UZORU NA BRATA! Zoran Mamić je napustio Hrvatsku i otišao u BiH

Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

Donedavni trener Dinama Zoran Mamić tijekom popodneva ovog utorka, napustio je Hrvatsku i otputovao u Bosnu i Hercegovinu, doznaje Telegram. Podsjetimo, Mamić je osuđen na četiri godine i osam mjeseci zatvora zbog izvlačenja novca iz kluba.

Treba naglasiti da Mamić nije imao nikakvih zapreka za putovanje, s obzirom na to da je još uvijek slobodan čovjek, a Županijski sud u Zagrebu mu još nije poslao poziv za izdržavanje zatvorske kazne. Dakle, obveze prema hrvatskom pravosuđu nema, a tek kada ga sud pozove Mamić će se morati odazvati.

Ne osjeća se krivim

Podsjetimo, prije nekoliko dana u intervjuu za RTL kazao je da se ne osjeća krivim, ali da poštuje odluku suda te da je iste večeri odstupio s mjesta trenera i sportskog direktora.

“Naravno da slijedi pravna borba. Sada slijedi ona procedura koja je regularna ne samo za mene nego za sve ljude koji se nađu u takvoj situaciji i čekamo daljnje korake što bude. Što odluče i kako odluče, tako će i biti”, rekao je tada Mamić i dodavši da će kaznu odslužiti te da poslije toga želi normalno živjeti.

Komentirao je i USB stick kojeg je njegov brat poslao USKOK-u.

“Ja znam dosta detalja, naravno. Na žalost, ne mogu ih zbog tih tajnosti istraga, iako izlazi puno informacija van, ne mogu detalje govoriti. Međutim, ono što je meni nevjerojatno je da je taj stick ili ta njegova izjava od negdje desetog mjeseca, čini mi se, tamo i da sad odjednom se to jako aktualiziralo kad je on istupio van, kad je on to rekao”, kazao je tada istaknuvši da sve što Zdravko govori je istina.


Komentari