PLATIT ĆE JOJ IZNOS OD KOJEG ĆE VAM POZLITI: Ceca na proljeće dolazi u Zagreb?! (VIDEO)

Facebook

Izvjesni hrvatski biznismen spreman je dati pozamašnu svotu za Cecin nastup, a ako pjevačica pristane, koncert bi se mogao održati već na proljeće.

Svetlana Ražnatović, poznatija kao Ceca mogla bi nastupati u Zagrebu. Njezine pjesme popularne su i često puštane po brojnim zagrebačkim klubovima stoga nije nimalo čudno da se ovaj scenarij obistini.

Naime, godinama se već spekuliralo o njezinom dolasku, a u medijima su vrištali naslovi kako će napuniti Maksimir i slična veća koncertna mjesta. Kako pišu srpski mediji, ove bi godine navodno Ceca ipak mogla nastupiti u hrvatskoj metropoli, iako se godinama klela da neće. Srpski Alo piše kako je Arkanovoj supruzi ponuđeno 200.00 eura za koncert koji bi bio održan pod najstrožim mjerama osiguranja.

Podsjetimo, Ceca je žena jednog od najvećih zločinaca tijekom Domovinskog rata, Arkana, osobe koja je s puškom u ruci ”marširala” porušenim Vukovarom u četničkoj odori s masom. Iako je bio zločinac, mafijaš, Ceca je uvijek stajala na njegovoj strani…

Na traženje isprike za ratne zločine Arkana u BiH i Hrvatskoj odgovorila je: ”Moj pokojni muž nije zločinac. Arkan je čovjek kojeg sam istinski voljela, divan, nježan, nikakav zao čovjek. On se borio za očuvanje srpstva i Jugoslavije; za srbijanski narod je heroj.”

Sudeći prema interesu za Cecine koncerte, čini se kako bi njezine kapacitete zadovoljio Maksimirski stadion ili Arena.


Komentari