PLANINA NADOHVAT RUKE: Zagrepčani, idealno je vrijeme za malo besplatne rekreacije

Vikendom na Medvednicu

Medvednica je pravi zagrebački biser.

Dvanaesto planinarenje projekta “VIKENDOM NA MEDVEDNICU” održati će se 3.4.2016. u 9h sa okupljanjem kod Tunela na Gračanima. Izlet organiziraju DŠR Aktivan život, grad Zagreb i Zaklada Hrvatska kuća srca a podržava ga portal Zdravakrava.hr.

Hodati (planinariti) će se od Tunela do PD ‘Puntijarka’. (http://www.medvednica.info/2010/10/planinarska-staza-18.html). Izlet će voditi kineziolog koji će nas prije starta dobro zagrijati, a po povratku i istegnuti.

Do Tunela možete doći tramvajem broj 15 s Mihaljevca: http://www.zet.hr/default.aspx?id=330&route_id=15&datum=20160403 a mjesto okupljanja ćete pronaći na ovom linku: http://goo.gl/maps/kjweh

Za one koji dolaze automobilom u blizini okretišta na Dolju ima parking.

[box type=”info” align=”” class=”” width=””]Sudjelovanje je otvoreno i besplatno za SVE![/box]

“Priključite nam se i pozovite prijatelje, članove obitelji, a dobrodošli su i kućni ljubimci”, poručili su organizatori
Cilj projekta VIKENDOM NA MEDVEDNICU je osvještavanje građana grada Zagreba o Medvednici koja nam se nalazi “pod nosom” i koja predstavlja idealan poligon za sportsko-rekreativne aktivnosti, a koju građani jako malo koriste.

Udruga Aktivan život će tijekom godine kroz organizirane izlete građane upoznati s planinarskim stazama i ljepotama planine te im na taj način usaditi naviku odlaska na planinu koja im se nalazi nadohvat ruke.


Komentari