PIVOLJUPCI, NAVALITE! Beeryard festival i u Zagrebu

Jednodnevni festival koji spaja 3 nezavisne scene – craft pivovare, street food i glazbu u dvorištu.
Kako cijelu Hrvatsku trese craft groznica, a sve je krenulo u Zagrebu, logično je da Zagreb dobije festival koji će predstaviti većinu pivovara s craft scene. Uz craft pivovare će se predstaviti i craft pubovi Craft Room i Hop In koji će za tu priliku točiti piva koja se prethodno još nisu pila u Hrvatskoj. Skoro pa paralelno, uz craft beer revoluciju, događa se i street food revolucija. Sve više ugostiteljskih objekata se otvara koji pripravljaju samo hranu napravljenu od svježih namirnica, a pogotovo stavljaju fokus na burgere te je stoga i logično da se uz craft piva povežu burgeri i ostala jela koja pivu daju novu dimenziju.Cijelu ovu priču će zaokružiti i 3 banda, svaki rastući u svom žanru i na taj način dati cijelom festivalu tu nezavisnu iskru.

U velikom dvorištu Močvare/Jedinstva će se od 12 sati moći kupovati piva craft pivovara, ali i probavati street food delicije najpoznatijih burger barova, dok će od 13 sati krenuti pivska predavanja/radionice unutar kluba.

Upad na festival je 35 kuna.

Program:

  • 12:00 – Otvaranje
  • 13 – 14:00 – Pivska radionica – Predstavljanje Pivarium pivskog portala. Pivarium predstavlja Ratebeer administrator Marko Ožegović.
  • 15:00 – 16:00 – Pivski panel – Poslovni izazovi pivovara. Sudjeluju Nova Runda, Varionica, Zmajska pivovara. Panel raspravu moderira Domagoj Jakopović – Ribafish
  • 17:00 – 18:00 – Pivsko predavanje by Domagoj Jakopović Ribafish

Od 19 do 23 sata zabavljat će vas ESC Life!

 

Komentari