Pismo čitateljice: ‘Zetovac koji je napao majku vara na liječničkom i odgovorno tvrdim da nije normalan’

velikagorica.com

ZET je ponovo na sebe navukao bijes putnika.

U utorak, 30. svibnja jedna putnica “zaradila” je salvu uvreda na svoj račun, i to ni manje ni više nego o vozača busa. Ona je naime u kolicima imala dijete, ali nije imala novaca za kartu, to je vozača razjarilo, te je izašao iz svog prostora i odbio krenuti dok god ona ne kupi kartu.

Kao da to nije bilo dovoljno, počeo ju je vrijeđati, a između ostalog kazao joj je i: “Seljanka, imaš dijete, a nemaš za kartu!”. U priču su se tada uključili ostali putnici, koji su se ponudili da plate kartu umjesto majke, ali to nije htio prihvatiti.

>>> Incident u ZET-ovom busu: ‘Seljanka, imaš dijete, a nemaš za kartu!’

Priča iza vozača još je strašnija

Nakon što smo pisali o incidentu, javila nam se čitateljica, koja živi u vozačevom susjedstvu, i ispričala nam je zabrinjavajuće detalje o njegovom privatnom životu.


“Znam ZET-ovog vozača. Prvi susjed mi je. Čovjek je skroz lud i nije normalan. Svi bježe od njega kao i ja. Mene je nazvao kurvom, od tada ga ne pozdravljam kao ni njegovu ženu. I ona me izvrijeđala na pasja kola. On je došao u ZET preko veze, prije nekih 6 godina. Njemu treba psihološka procjena smije li uopće voziti autobus. Odvratan je tip, perfidan i teški seljober bez kulture”, započela je.

Tebao bi psihološki test proći da se vidi je li sposoban voziti ljude uopće, jer odgovorno tvrdim da taj lik nije pri zdravoj pameti. Taj čovjek doma i pije i dva puta je svoj auto razbio”, nastavila je.

“Tražio je od moga sina da ide ‘pišati’ umjesto njega na liječničkom svakih 6 mjeseci jer on ima problema sa urinarnim traktom. ‘Ima krvi mokraći’, tako kaže. Moj sin je odbio, ali on je pronašao drugu žrtvu za tu prevaru”, otkrila je čitateljica.

Po onome što nam je posljednje otkrila, vozač će za neke stati i nasred ceste i pustiti ih bez karte, a druge će vrijeđati.

Curice pušta bez karte. Moj otac se vozio u njegovom autobusu, a on je stao nasred ceste, pozvao ih i pustio ih u autobus. To je sve istina”, zaključila je na kraju.

U vezi ovih informacija kontaktirali smo i ZET, ali do zaključenja teksta nismo dobili odgovor. Ukoliko stigne, objavit ćemo ga po primitku.

Komentari