Petkom se sada možete besplatno voziti tramvajem!

FOTO: Facebook/ Stari lisac

Reklamna kampanja za jabukovaču “Stari lisac” oduševila Zagrepčane.

Zagrebački tramvaj linije 6, s vizualima reklamne kampanje za jabukovaču Stari lisac, odnedavno petkom između 16 i 19 sati oduševljava Zagrepčane besplatnim prijevozom na relaciji Črnomerec – Sopot – Črnomerec.

Stara „zagrebačka šestica“, rezervirana za besplatan prijevoz petkom, posebno je brendirana za ovu priliku. Sve zasluge za to idu Starom liscu – snalažljivom, lukavom i samouvjerenom koji je u svom jedinstvenom stilu uspio nadmudriti tramvajske konduktere te Zagrepčane nagraditi besplatnim vožnjama.

Uz upečatljive vanjske vizuale, i unutrašnjost tramvaja u skladu je s ovom lukavom kampanjom. Ova, na našem prostoru jedinstvena marketinška kampanja, inovativna je i po tome što građane neposredno angažira da postanu njezin dio.

Informacije o kampanji, uključujući i fotogaleriju jedinstvene „zagrebačke šestice“, dostupne su na web stranici www.starilisac.hr i na Facebook stranici „Stari lisac“ na kojoj fanovi mogu komentirati i dijeliti različite zabavne i šaljive sadržaje.

Tko je Stari lisac?

Stari lisac je jabukovača napravljena od sočnih jabuka s 4,5% udjela alkohola. Ovo piće iznimno je pitko, osvježavajućeg okusa te sadrži skladnu notu sočnih, zrelih jabuka. Stari lisac, kao brend, ima i svoje karakteristike po kojima je prepoznatljiv: on je snalažljiv, lukav, samouvjeren i s pravim odgovorom na svako pitanje


Komentari