PETICIJA ZA OPOZIV GLASNOVIĆA: Skupila više glasova nego ih je on dobio na izborima

FOTO: Facebook

U peticiji traže nadležne da opozovu i ponište mandat Željku Glasnoviću.

Na stranici CitizenGO objavljena je internetska peticija kojom se traži opoziv budućeg saborskog zastupnika Željka Glasnovića.

Razlog tomu je Glasnovićeva objava na njegovom Facebook profilu u kojoj je napao studente Filozofskog fakulteta.

>>>GLASNOVIĆ O DOGAĐAJIMA NA FILOZOFSKOM: ‘Banda od dvjestotinjak anarhista i boljševičkih sotonista blokira rad fakulteta!’

>>>GLASNOVIĆ SE OPET OGLASIO: ‘Partijske ćelije u mainstream medijima totalno su izobličile sadržaj moje poruke’

“Slijedom posljednjih istupa u javnosti Željka Glasnovića tražimo da se opozove mandat budućeg zastupnika Željka Glasnovića. Kao izabrani zastupnik za budući saziv Hrvatskog Sabora, g. Željko Glasnović grubo je prekršio mnoge pozitivne zakonske propise Republike Hrvatske od kojih je najvažniji Ustav RH. Naime, g. Glasnović je u svojim istupima na društvenim mrežama iznio teške kvalifikacije na račun studenata Filozofskog fakulteta sve do poziva da se stvari prema studentima rješavaju silom, ‘pendrekom i suzavcem’. Uz ovakve istupe budućeg zastupnika koji još nije prisegnuo te njegovog veličanja NDH što je u direktnoj koliziji sa Ustavom RH, pozivamo Sabor RH, Vladu RH te predsjenicu Kolindu Grabar Kitarović da opozovu i ponište mandat g. Željku Glasnoviću. Takav čovjek ne zaslužuje biti u najvišem zakonodavnom tijelu RH i svojim djelovanjem direktno štetiti ugledu republike Hrvatske kako u zemlji tako i u svijetu”, stoji u peticiji.

Dosad je peticiju potpisalo 11.968 osoba.


Komentari