PERNAROV ADUT ZA ČELO GRADA: Ovime će pridobiti Zagrepčane

Iako još nije službeno, saborski zastupnik Ivan Pernar očito sve ozbiljnije razmišlja o kandidaturi za gradonačelnika Zagreba.

Moramo, što se njegovih objava za gradonačelnika Zagreba tiče, primijetiti usku poveznicu s Bandićevim populizmom i načinom promocije.

Naime, proučavajući Bandićevu retoriku Pernar je došao do dobitne kombinacije; ovaj saborski zastupnik shvatio je da Bandić priča jezikom običnog čovjeka, stoga je njegov populizam odlučio primijeniti na svoju politiku.

Tako se u svojoj posljednjoj objavi dotaknuo javnog prijevoza u Zagrebu i ponovno spomenuo svoje švercanje, a potom to povezao i sa svojom potencijalnom kandidaturom.

“Kada je došla kontrola u tramvaj, tražila me kartu, a svi vi znate da se ja zalažem za besplatan javni prijevoz, da sam ju kupio, pogazio bi sve ono za što se borim i ljudi bi mi rekli da sam licemjer, da govorim da sam za besplatan javni prijevoz, a prvi sam koji plaća kartu.

Odbijanjem da kupim kartu htio sam pokazati da sam čovjek koji djelima stoji iza svojih riječi i ako dođe do moje kandidature za gradonačelnika i ako pobijedim, javni prijevoz će biti besplatan za sve, stoji u objavi na službenoj Facebook stranici Ivana Pernara.

Je li vas pridobio i osvojio vaš glas ovom idejom?


Komentari