Pernar zaprijetio Plenkoviću: ‘Napravit ću dosad neviđen politički incident’

FOTO: Facebook/ Ivan Pernar

Treba li se premijer zabrinuti?

Saborski zastupnik Ivan Pernar poslao je svojevrsnu prijetnju premijeru Andreju Plenkoviću. Naime, napisao mu je da će “napraviti dosad neviđeni politički incident u Saboru” ukoliko se ne spriječi, navodno, tajna deložacija Riječanke Nevenke Licul.

Na svojem Facebook profilu Pernar je objavio fotografiju maila kojeg je posao Plenkoviću, a kazao je i kako nema ništa osobno protiv njega, ovako nešto je samo način spriječavanja deložacije.

“Poštovani premijeru, gospođa Licul iz Rijeke me obavijestila da ju čeka tajna deložacija. Ukoliko do nje dođe, spreman sam napraviti do sad neviđeni politički incident u Saboru kako bi ukazao na taj problem” napisao je Pernar.

Osim pisma napisao je i status u kojem se obratio Riječkom sudu: “Riječki sud misli da ako tajno deložira gospođu Nevenku Licul da će to proći u tišini. Danas sam povodom takvog načina razmišljanja poslao pismo premijeru Plenkoviću.

Garantiram riječkom sudu, da će njihova tajna deložacija biti najglasnija do sada, čut će za nju cijela zemlja”.

Osim sudu, obratio se i HDZ-u: “Ovom prilikom nagovještavam HDZ-u, da ako kojim slučajem provedu tajnu deložaciju gospođe Licul da ću u Saboru napraviti takav show i cirkus kakav još nisu vidjeli!”

Ostaje nam vidjeti kako će se ova situacija odigrati.


Komentari