PAO ZAGREBAČKI DILER: U obiteljskoj kući napravio laboratorij, policija kod njega pronašla šest kilograma droge!

Ilustracija (Foto: Marko Todorov / CROPIX)

U ruke zagrebačke policije pao je još jedan diler, ovog puta s područja Ivanje Reke. Nakon dovršetka kriminalističkog istraživanja, policija je otkrila detalje istrage koja je obuhvatila 41-godišnjeg muškarca.

U obiteljskoj kući u Ivanjoj Reki on je, sumnja se, napravio laboratorij za uzgoj marihuane. Zasad nije poznato koliko je dugo laboratorij bio u pogonu, no bio je opremljen uređajem za emitiranje svjetlosti, a ventilacijom i filtriranjem zraka stvorio je uvjete za umjetni uzgoj bilja u kojima je sadio marihuanu. Uzgojenu marihuanu je po sazrijevanju sušio i prerađivao nakon čega ju je prepakiravao i potom dalje preprodavao.

Foto: PU zagrebačka

Policija je ponedjeljak pretražila njegov dom i improvizirani laboratorij u kojemu je pronađeno zasađeno sveukupno 25 komada stabljika marihuane visine od 50 do 90 centimetara, 5927,2 grama marihuane pakirane u 17 različitih pakiranja, jedna digitalna vage s tragovima marihuane i određeni novčani iznos za koji se sumnja da je pribavljen prodajom droge.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je u zakonskom roku predan pritvorskom nadzorniku, dok je kaznena prijava podnesena nadležnom državnom odvjetništvu.

Foto: PU zagrebačka
Foto: PU zagrebačka
Foto: PU zagrebačka

 


Komentari