Panika oko izbjeglica uzela maha: vandali pošarali prostor inicijative “Are You Syrious?”

Foto: Facebook/ Are You Syrious?

Na Facebook stranici “Are You Syrious?” objavljene su dramatične fotografije pošaranog natpisa i kombija istoimene inicijative, na engleskom jeziku je napisano “Izbjeglice nisu dobrodošle”. Objavu prenosimo u cijelosti:

Sinoć je prostorije AYS-a ponovno posjetio Nepoznati Netko. Noću, jer kukavice ne dolaze danju. Jučer, jer histerija i lažne vijesti o izbjeglicama imaju direktne, opipljive posljedice. Svojim korisnicima poručujemo da smo i dalje uz njih. Svojim susjedima poručujemo da nećemo dozvoliti da itko remeti njihov mir. Svojim sugrađanima poručujemo da znamo da naš grad može bolje. Počinitelju poručujemo da se loše dobrim vraća i da idemo dalje. 

SVIMA KOJI ŽELE POMOĆI – bili bismo izuzetno zahvalni na donacijama koje bi nam omogućile da pročelje zgrade i kombi što prije vratimo u prvobitno stanje, jer naši susjedi ne zaslužuju ispaštati zbog ksenofobnih budala, a djeca koja su pobjegla od ISIL-a ne zaslužuju voziti se u kombiju s takvim natpisom. Pokažimo im da je solidarnost jača od mržnje! Naš IBAN je HR6824020061100765183. Svaka pomoć je dobrodošla, kao i dijeljenje ovog posta. Hvala vam.


Komentari