(VIDEO) ‘PAMET U GLAVU LJUDI!’ Zagrebački vatrogasci upozorili građane da ne rade ovo!

Foto: Marko Prpic/PIXSELL, Ilustracija

U moru ludosti na internetu, zagrebački Vatrogasci, na Facebooku su našli jednu posebno ludu, a snimljena je u Zagrebu u nepoznato vrijeme, ali očito oko blagdana. Naime, jedan, po svemu sudeći, pijani momak, popeo se na bor na Jelačiću.

“Malo sam se popeo”, rekao je nasmiješeni mladić na videu uz psovke i pritom se glasajući kao, pretpostavljamo, neka divlja životinja ili možda Tarzan”.

“Pamet u glavu ljudi, nije jedan stradao ovako”, poručili su Vatrogasci.

Iako nisu zaprimili nikakav poziv na intervenciju koji bi odgovarao ovom videu, vatrogasci su svakako imali pune ruke posla u novogodišnjem slavlju. Kako je pisao Zagreb.info, problemi u njihovoj nadležnosti odveli su ih do nebodera na Jelačiću odakle se ispaljivao vatromet, a dodatno su gasili i dva požara automobila, 11 požara kontejnera, jedan požar dimnjaka i na balkonu, a u svemu se našao i zastoj dizala.

Uz te intervencije, na novogodišnju noć zagrebačke vatrogasce je posjetio gradonačelnik Tomašević, a vatreni dečki su se u zanimljivoj prezentaciji prisjetili svih svojih intervencija u 2021. godini, a već su tada slutili da “najluđa noć na svijetu” u Zagrebu neće biti mirna.

 

Komentari