POLICIJA NA JARUNU Savski most zatvoren za sav promet sve do Selske, autobusi kasne

Foto: Zagreb.info

Zagreb.info nalazi se na mjestu događaja pada neidentificiranog objekta iz zraka, a kako javlja reporterka policija je ogradila pruistupo već kod Savskog mosta, u neposrednoj blizini pada neidentificiranog objekta kod SD Stjepan Radić.

Foto: Zagreb.info

Kako javljaju iz ZET-a, “zbog neidentificirane letjelice koja je pala u zoni Jaruna zatvoren je dio Jarunske ulice. Autobusne linije terminala Savski most, pri polasku s terminala nastavljaju Savskom cestom, skreću lijevo na Zagrebačku aveniju te lijevo na Selsku cestu odakle nastavljalju dalje Jadranskim mostom na svoje uobičajene trase. U povratku prometuju uobičajenim trasama. Zbog navedenog obilaska očekuju se odstupanja od planiranog voznog reda te molimo cijenjene putnike za strpljenje”.

Foto: Zagreb.info

Iz Zagrebačkog holdinga javljaju:

“Jarunska ulica, na dijelu od Ulice Marijana Haberlea do Selske ceste i podvožnjak, ispod okretišta autobusa Savski most, zatvoreni su za sav promet zbog čega autobusi s terminala Savski most prometuju Savskom cestom, Zagrebačkom avenijom te Selskom cestom i Jadranskim mostom na svoje uobičajene trase. Autobusi u povratku prometuju uobičajenim trasama.”


Komentari