Ovo znači biti čovjek: Radnik Čistoće koji može biti primjer drugima

Screenshot: Facebook

Marijo Hagaša, radnik Čistoće, zbilja može biti primjer drugima oko sebe. On je osbno vratio izgubljeni novčanik gospođi nakon što je vidio njezinu adresu. Objavu na službenoj Facebook stranici prenosimo u cijelosti:

S ponosom objavljujemo priču našeg djelatnika podružnice Čistoća, Marija Hagaše koji je pronašao novčanik sa svim dokumentima koji je bio ukraden gospođi u Zagrebu te ga je osobno vratio. Vjerujemo da sve nas ova priča može potaknuti na dobra djela. Pismo zahvale prenosimo u cijelosti: 
Poštovani, htjela bih se zahvaliti vašem djelatniku Mariju Hagašu zbog profesionalnosti i iskazane ljudskosti u nezavidnoj situaciji u kojoj sam se našla. U utorak navečer mi je oko 19 sati u pekarnici “Dubravica” ukraden novčanik sa svim dokumentima, uključujući osobnu i zdravstvenu iskaznicu, iskaznicu dopunskoga zdravstvenog osiguranja, te kartice tekućih računa. Krađu sam prijavila policiji koji su mi ostavili tračak nade da bi možda djelatnici vaše tvrtke mogli pronaći novčanik. Tako je i bilo i gospodin Mario Hagaš javio je danas prijepodne u firmu gdje radim jer je u novčaniku, srećom, bila i moja vizitka. Ne samo da je javio u firmu već je i donio novčanik koji je preuzeo moj kolega jer sam danas dežurna navečer. Želim se od srca zahvaliti gospodinu Hagašu na njegovoj ljudskosti i profesionalnosti, a i vama jer imate takve zaposlenike. S poštovanjem, Irena Petričević, novinar-urednik, Hrvatska izvještajna novinska agencija (HINA).

Mnogi korisnici su pohvalili to što je napravio Marijo, dok su se drugi pitali zašto je to tako velika stvar jer je to normalno ponašanje.


Komentari