Ovo su lokacije u ZAGREBU I ŽUPANIJI na kojima i dalje traju radovi

Facebook

Radovi u Zagrebu i županiji i dalje traju.

Pa će tako do 14. studenog zbog radova na Branovečkoj cesti, na dijelu od ulice Furdini do ulice Mudifaji promet biti prekinut. Obilazak je: Branovečka cesta-Novoselečki put-Senšćak-Veliki vrh-Naglići-Mudifaji-Branovečka cesta, i obratno.

Dok će se do 15. studenog vozit uz privremenu regulaciju prometa na državnoj cesti DC30 Velika Gorica-Žažina u mjestu Lekenik. Do 31. prosinca do 18 sati uz privremenu regulaciju prometa vozi se na ŽC3119 Oborovo-Lijevi Dubrovčak.

Traju radovi na državnoj cesti D41 na dionici Gostović-Gornji Tkalec, između Vrbovca i Križevaca. U zoni radova promet teče naizmjence, jednim trakom, uz semafore.

Do 14. prosinca, svakodnevno od 08,00 do 17,00 sati, zbog radova u Zagrebu u Ulici Ota Habeka na dijelu od Ulice Podolčica do Ulice Tomuradi odvojak zauzimat će se dio kolnika, dok će promet teći po preostalom slobodnom dijelu kolnika.

Do 10. studenog zbog radova na Ulici Velimira Škorpika na dijelu od Kovinske ulice do ulaza u TC Solidum zauzimat će se dio kolnika, dok će se voziti po preostalom slobodnom dijelu, stoji na stranicama HAK-a.


Komentari