OVO SE ZOVE ‘BRUKA’: Camilla se obratila Bandiću, a on je napravio ovo (VIDEO)

Screenshot/HRT

Milan Bandić dočekao je princa Charlesa i vojvotkinju Camillu, no taj susret izgledao je poprilično satirično.

Ovo je jedna od rijetkih situacija u kojima je čak i gradonačelnik, poznat po svom šarmu i britkim odgovorima ostao bez teksta. Podsjetimo, prestolonasljednik princ Charles i njegova supruga Camilla, vojvotkinja od Cornwalla, stigli su u ponedjeljak u dvodnevni posjet Hrvatskoj.

Bračnom paru gradonačelnik je srdačno poklonio prigodne darove, no riječi koje je rekao jako su teško razumljive.

>>>KRALJEVSKA OBITELJ DOŠLA U ZAGREB: Još uvijek ne znaju što će jesti izbirljivi princ (FOTO)

Odmah po slijetanju zrakoplova, par se pozdravio s predstavnicima britanskog i hrvatskog izaslanstva koji su ih dočekali te su se potom uputili na Pantovčak gdje ih u društvu supruga Jakova, dočekala predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović, a podružili su se i s premijerom Oreškovićem, no čini nam se da je gradonačelnik ipak ostavio najjači dojam, ako je suditi po prinčevom osmijehu.

Engleski mu “bolna točka”

Još u vrijeme njegove predsjedničke kandidature diskutiralo se o jezičnim gafovima, a prilikom sučeljavanja s Ivom Josipovićem u svoju je obranu izjavio: “Bit ću hrvatski predsjednik, a ne engleski premijer”.

Kad dođoše njemu na vrata grada kojim šefuje, ni manje ni više, nego Englezi. Kako su si “pospikali” pogledajte u videu:

Domaćin, gradonačelnik Milan Bandić u ponedjeljak dočekao princa Charlesa i vojvotkinju Camillu. Darovao ih prigodnim poklonima.

Posted by Zagrebačka panorama on Mittwoch, 16. März 2016

 


Komentari