OVO JE ZBILJA TUŽNO! Ukrali joj buket za mrtvog muža

Foto: Facebook/ Božena Havlik

Božena Havlik 75-godišnja je gospođa kojoj su ukrali aranžman na grobu njenog pokojnog muža.

Neobična’ krađa dogodila se prije otprilike dva tjedna, nedugo nakon njene operacije. “Budući da sam 23. listopada išla na operaciju uredila sam grob suprugu i stavila svileni aranžman na grob. Prošli tjedan ga je netko ukrao”, prepričala je svoju situaciju vidno potresena gospođa Havlik. Kaže da to nije prvi put i da joj se ista stvar dogodila prije dvije godine, ali ovaj put sa svijećama. “Pa nije mi jasno, zašto bi netko to radio pa svijeće koštaju par kuna..”

Ona na Mirogoju ima četiri grobnice i kaže da redovito sa svake nešto uzmu, a tvrdi i kako nažalost nije jedina, Večernji list pokušao je kontaktirati i groblje Mirogoj, no nitko im se nije javio. “Sve su uzeli, sve!”, u suzama prepričava Božena koja je sama izradila vijenac za svog pokojnog muža, stoga ju ovo posebno pogađa.
Gospođa želi ukazati na ovaj problem pa poziva sve kojima se ista stvar dogodila da se jave kako bi se nešto poduzelo i kako bi se krađama na groblju stalo na kraj. “Možda se jave i ostali. To neće omesti bešćutne, bezosjećajne i beskarakterne osobe, ali možda netko od njih ovo pročita.”, poručuje.


Komentari