OVO JE SVE: Evo što je netko poručio o projektu Sljemenske žičare, grafit je nasmijao do suza!

Foto: Antonio Bronic/PIXSELL

Projekt Sljemenske žičare Bandić najavljuje već godinama, praktički od samih početaka svoje vladavine nad glavnim gradom. Koliko je trebalo da započne, toliko je trebalo i da se završi.

Iako bi žičara uskoro trebala otvoriti svoja vrata i pokrenuti nove gondole, njeno je otvaranje već nekoliko puta bilo odgođeno. A naravno, ništa nije prošlo bez pokoje afere od kojih su zadnje one s ‘opasnim stablima’ koje sada po hitnom postupku uklanjaju Hrvatske šume, te ona s vraćanjem penala za neiskorišteni kredit. Osim toga, već je utvrđeno kako je Zagrebačka žičara jedna od najskupljih na svijetu, iako nije ni približno najduža.

I dok nekim građanima nije toliko zabavno promatrati sve zgode i nezgode gradskih služvi pod aktualnim gradonačelnikom, nekima očito one predstavljaju priliku za dobar provod.

Tako je neki šaljivdžija na betonsku rampu koja priječi put prema još nedovršenoj cesti, još nedovršene žičare, crnim sprejem ispisao riječi: ” DOĐOH, RAZROVAH, POĐOH”.

Fotografija grafita osvanula je u Facebook grupi ‘Zakaj volim Podsljeme’ i, naravno, oduševila članove. Svima se naravno natpis svidio a neki su komentirali i kako se smiju iako im se plače.

Foto: Facebook / primatelj Zakaj volim Podsljeme

Zagrebačka žičara najskuplja je na svijetu: ‘Tako se ni lift u zgradi ne radi’

Komentari