OVO JE SUPRUG GABRIJELE ŽALAC KOJI JE JUČER PRIJETIO NOVINARIMA: U braku su od srednje škole

Screenshot Nova TV

Iako je hrvatsku javnost zaintrigiralo uhićenje bivše ministrice regionalnog razvoja i fondova EU, Gabrijele Žalac, spletom okolnosti pod povećalom javnosti se našao i njen suprug Marijo Žalac koji je jučer prijetio novinarima.

Naime, Žalac je je vikao na novinare okupljene pred njihovom kućom, a najviše se obrušio na Telegramovog novinara, Dragu Hedla. Nakon što je njegova supruga izvedena iz kuće u pratnji policije, Marijo je imao ispade bijesa u dvorištu kuće.

Počeo je vikati prema okupljenim novinarima: “Hvala vam svima!”, “Hvala vam svima!”. Nakon toga je zaprijetio reporteru Telegrama: ”Gospodine Hedl, kako ste? Kako ste?! Znam sve o vama, Hedl! Zapalite svijeću za Svi Svete!”.

U jednom trenutku je krenuo  prema novinarima, ali ga je spriječila policija pa se nakon toga povukao u kuću, javlja Telegram.

Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Podsjetimo, njen suprug se prvi put našao u središtu pažnje 2019.godine nakon nejasne i nespretne izjave ministrice o Mercedesu E klase, koji je tjednima bio parkiran u dvorištu njene obiteljske kuće u Vinkovcima.

“Auto nije moj. Imam autoservis i kod mene svakoga dana bude parkirano na desetine sličnih automobila. Međutim, ne razumijem ovo zlostavljanje. Novinar mi se penje na ogradu, uznemiravaju djecu… U kojoj mi to državi živimo ako je sve ovo normalno”, izjavio je Mario Žalac tada za Večernji list.

Ministrica je tada održala konferenciju za novinare na kojoj je rekla kako je automobil, koji je već nekoliko tjedana parkiran u dvorištu njene kuće, u vlasništvu njenih roditelja.

“Auto je od mojih roditelja, ne razumijem zašto se digla tolika prašina”, govorila je Žalac.

“Kad auto koji ja kupujem, kad ga kupim, bude u mome vlasništvu, naravno da ću ga prijaviti u imovinskoj kartici”, pravdala se novinarima.

Inače, Gabrijela i Mario Žalac upoznali su se još u srednjoj školi. Gabrijela, koja je tada nosila prezime Ivanković, udala se već u četvrtom razredu gimnazije, a prvo dijete rodila je  prije mature. U dvadesetima se još dva puta ostvarila u majčinskoj ulozi. Imala je zanimljiv životni put na privatnom polju, ali i političkom angažmanu.

Photo: Davor Javorovic/PIXSEL

Komentari