Ovo je strašno: Policija nasred ceste na podu u Bakačevoj pretresa mladu ženu!

Policajac, ilustracija (Photo: Hrvoje Jelavic/PIXSELL/ Ilustracija

Nakon što je završio Festival slobode i Trg bana Jelačića se počeo prazniti, jedan je građanin zatekao vrlo neugodan prizor.

Naime, na trgu, prema Bakačevoj ulici, nekoliko je policajaca na podu pretresalo mladu ženu, pred svim prolaznicima.

Građanin koji je sve snimio pretres je nazvao ponižavajućim, te tvrdi kako je snimljeni događaj protuzakonito postupanje policije, na što je piše, upozorio i policiju, koja ga je samo zatražila da se udalji s mjesta događaja.

“Ovo je nezakonit pretres jer za zakonit treba sudski nalog. Osim toga je ponižavajući i na javnom mjestu”, pojasnio je građanin koji je po struci odvjetnik.

Cijelu je situaciju objavio na svom Facebook profilu, a komentatori su bili vrlo neprijateljski nastrojeni prema policajcima. Upitali su imaju li ti policajci obitelj kada se tako odnose prema vrlo mladoj osobi, te se uglavnom složili da bi se trebali sramiti svog postupka.

Bakačeva, upravo, ponižavajući pretres ženske osobe. Na moje upozorenje da rade nezakonito i da ih snimam kažu da se udaljim.

Gepostet von Mate Knezović am Samstag, 5. September 2020

Poslali smo upit policiji kako bi doznali detaljnije informacije o navedenom događaju, te ćemo iste objaviti po primitku očitovanja.

 


Komentari