OVO JE JAKO ČUDNO! Maras potvrdio da ima ambiciju zamijeniti Bandića, Grbin opet bez komentara na tu izjavu

Foto: PIXSELL

Bitka za gradonačelnika Zagreba mogla bi biti jako zanimljiva. Predsjednik zagrebačkog SDP-a Gordan Maras, potvrdio je za Zagreb.info kako ima ambiciju preuzeti ulogu Milana Bandića.

“SDP će imati kandidata. Ja kao predsjednik zagrebačkog SDP-a, da, imam amibiciju postati gradonačelnikom Grada Zagreba”, rekao nam je Gordan Maras.

Kada smo ga pitali najjednostavnije pitanje, a to je ‘što bi on kao gradonačelnik promijenio u Zagrebu’ nije mogao navesti nijedan primjer u tom trenutku te nam je odgovorio da je bolje da mu pošaljemo mail.

Na tu njegovu izjavu i ambicije, predsjednik SDP-a Peđa Grbin, ponovno nije imao komentara. Poručio nam je da “nazovemo gospodina Marasa i njega pitamo što je time mislio”.

Podsjetimo, još prije tri mjeseca Grbin je za Novu TV izjavu kako nema nikakav problem s tim da njihov kandidat ne bude iz SDP-a. Kazao je kako bi podržao Tomislava Tomaševića iz platforme Možemo! kao kandidata, ako to znači da će maknuti Bandića s trona.

“Nemam nikakav problem, kad je riječ o Zagrebu, da naš zajednički kandidat ne bude iz SDP-a, ako je to sigurno rješenje – da s jedne strane maknemo Milana Bandića, dakle, da maknemo lopova, a da ne dopustimo kradljivcima iz HDZ-a da dođu na njegovo mjesto”, rekao je Grbin.


Komentari