OVO JE GENIJALNO! Virtualni izlazak u Jabuku pomoću osobnog avatara!

Izvor: Facebook

Kultni klub Jabuka, iako zatvoren, svoje mjesto je pronašao u srcima svih onih koji su ga rado posjećivali. Dobra vijest je da Jabuka nastavlja živjeti, barem u virtualnom obliku, sve zahvaljujući Stjepanu Lučiću koji, osim što je strastveni “jabučar”, po struci je inženjer telekomunikacije.

Lučić je neke od svojih najboljih dana proveo upravo u Jabuci, stoga je u suradnji s Legame Studijem snimio prostor kluba u tehnologiji 360 stupnjeva. Kako sve izgleda možete vidjeti na stranici virtualnajabuka.com .

Osim što se možete virtualno prošetati Jabukom, na samom ulasku možete odabrati playlistu koja će svirati u pozadini, a složio ju je tko drugi nego DJ Goran Studen, poznatiji kao Maestro.

Lučić je za Večernji otkrio što je glavni cilj ovog projekta.

“Teško je ljudima objasniti te osjećaje koje imam ja, ali i drugi ljudi koji su generacijama prolazili kroz taj klub. To je drugi dom” objašnjava.

Ovim projektom želi ljubiteljima kluba pružiti barem dašak stare atmosfere, a ovaj virtualni klub planira pretvoriti i u mjesto gdje se mogu održavati i online druženja. S obzirom da je za navedeno potrebno izdvojiti dosta novca, Lučić je otvorio crowdfunding stranicu kojoj prikuplja donacije za rad na stranici. Nada se skorom ostvarenju navedenog cilja, ali tvrdi kako unatoč svemu, ništa ne može zamijeniti pravu Jabuku.

 


Komentari