Ove su ceste u gradu i županiji ZATVORENE ZBOG RADOVA

Neki radovi se polako privode kraju, a pojedini se tek počinju izvoditi. Provjerite na kojim će lokacijama zbog njih biti zatvorene ceste

Od 22. veljače od 9 sati do 07. ožujka do 20 sati zbog radova bit će zatvorena Prigorska ulica na dijelu od Crkvene Vesi do Budorove ulice, a u drugoj fazi od Budorove ulice do ulice Zanki.

Početkom ožujka planiraju se započeti radovi na rekonstrukciji autobusnog terminala na Vrapčanskoj aleji, te rekonstrukcija raskrižja Ilica, Majke Terezije, Vrapčanska aleja te Aleje Bologne.

Prilikom navedenih radova u prvoj fazi bit će zatvorena Vrapčanska aleja i autobusni terminal, a u drugoj fazi zatvoriti će se ulica Majke Terezije (južni dio), dok će se povremeno zauzimati i dio kolnika Ilice i Aleji Bologne. Obzirom da se prilikom zauzimanja dijela kolnika na Ilici odnosno Aleji Bologne očekuju zagušenja prometa predlažemo vozačima da koriste obilazne pravce. Obilazni pravci za vrijeme radova:Aleja Bologne – Škorpikova – Ljubljanska avenija – Zagrebačka avenija (i obratno) i Aleja Bologne – Škorpikova – Samoborska cesta – Vrapčanske putine – Oranice Ilica (i obratno)

Zatvorena je i županijska cesta Podgorje Bistričko-Moravče (ŽC1006) u duljini od 4 km od Podgorja Bistričkog (DC29-granica Krapinsko-zagorske s Gradom Zagrebom) u periodu zimskog održavanja županijskih i lokalnih cesta od 15. studenog 2015.god. do 31. ožujka 2016.god. Obilazak je: Marija Bistrica-Kašina-Sesvete (DC29).

Do 31. ožujka 2016. god. (u periodu zimskog održavanja županijskih i lokalnih cesta) zatvorena je LC22098 Sveti Matej (ŽC2224)-Gornja Planina (A.G. Grada Zagreba) u duljini od 2 km, do granice Krapinsko-zagorske županije s Gradom Zagrebom.

Do daljnjega zatvorena je brza cesta DC10 od čvora Dubrava do spoja s državnom i županijskom cestom u Cugovcu (DC28-ŽC3052). Obilazak je kroz grad Vrbovec.
zatvorena je obilaznica Križa (ŽC3124). Vozi se kroz centar Križa.

Do 28.veljače do 20,00 sati zatvorena je u Zagrebu za sav promet Koturaška cesta na dijelu od Savske do Miramarske ceste. Obilasci: Miramarska cesta-Mihanovićeva-Vodnikova-Savska cesta ili Miramaska cesta-Ulica grada Vukovara-Savska cesta, stoji na stranicama HAK-a.

Zbog oštećenja mosta kod naselja Kršlini zatvorena je lokalna cesta LC329700 na dionici Grdanjci-Gabrovica osim za vozila stanara na dionici do oštećenog mosta. Obilazak: Bregana-Grdanjci-Jarušje-Brezovac-Jelinići-Koretići-Gabrovica i obrnuto.

Zbog klizišta zatvorena je nerazvrstana cesta Hamor-Palačnik od naselja Hamor do raskrižja ceste Hamor-Palačnik-skretanje za Gregurić Breg. Obilazak: Samobor-Rude-Črnec-Palačnik i Samobor-Smerovišće-Gornji Gregurić Breg-Palačnik

Do završetka sanacije klizišta zatvorena je ŽC3055 u Jastrebarskom, na dionici 9 km od DC1 u smjeru Plješivice do prijevoja na Plješivici. Obilazak za osobna vozila: Samobor-Kladje-Galgovo-Pavučnjak-DC1. Za teretna vozila: Samobor-DC231-čvor Sveta Nedjelja-A3-čvor Lučko-DC1-Jastrebarsko.


Komentari