OVAKO SE NARUŠAVA ZDRAVLJE GRAĐANA: ‘Smeće i fekalije golubova su posvuda!’

Zagreb.info

Već smo ranije izvještavali kako je nekad simbol modernog i urbanog Zagreba, Cibonin toranj u posljednje vrijeme postao pravi primjer zapuštenog i neurednog gradskog objekta. Smrad urina, staklene boce pa čak i stare tenisice dio su slike koju nitko ne može logično objasniti, a čini se ni riješiti.

Osim što je stražnji dio Cibone, točnije dio uz ulicu Florijana Andrašeca u potpunosti zapušten, čini se kako ni pothodnik Ciboninog tornja nije u ništa boljem stanju. Naime, građani su javili kako je količina opušaka i fekalija golubova u ovom pothodniku postala nepodnošljiva, a da je tomu zaista tako svjedoče i fotografije prizora koje smo tako zatekli.

Postavlja se pitanje, vidi li itko ovo stanje i zašto nadležne službe ne riješe sramotu i ruglo nastalo u samom centru Zagreba? Pretrpani koševi za smeće, prljavi podovi pothodnika, kao i opušci loša su slika ovoga grada, a što je još i važnije – je li zdravlje građana ugroženo s obzirom da svakodnevno prolaze više-manje zatvorenim pothodnikom koji je pun fekalija golubova?

>>> SMRAD URINA, URUŠENE FASADE, RAZBIJENA STAKLA: Što se dogodilo sa Ciboninim tornjem?

 

Komentari