OVAKO NEŠTO U ZAGREBU NISTE VIDJELI: Osvanuo plakat s urnebesnom porukom, a ono što se dalje dogodilo još je luđe (FOTO)

FOTO: Zagreb.info

Naime, jedan mladić, očigledno razočaran ljubavnim životom, odlučio je na smion način potražiti svoju srodnu dušu.

Na tramvajskoj stanici kod FER-a na Sveučilišnoj aleji, osvanula je neobična, ali neizmjerno hrabra i simpatična poruka. Naime, jedan mladić, očigledno razočaran ljubavnim životom, odlučio je na smion način potražiti svoju srodnu dušu. Napravio je plakat na kojem se ukratko predstavio potencijalnim damama i usput pojasnio što traži, a traži jednostavno – nježnu i iskrenu ljubav!

On samo želi priliku da jednoj djevojci pokaže kako je on veliki romantik, a opet nije kao mnogi današnji momci, nagao i ishitren u ljubavi, on samo želi popiti kavu, prošetati i upoznati djevojku. On je sam to najbolje objasnio riječima, “Život nam rijetko daje pravu šansu, možda se baš zaljubimo”.

FOTO: Zagreb.info
FOTO: Zagreb.info

No, uslijedilo je nešto neočekivano, a opet jednako simpatično. Naime, nekoliko djevojaka odlučilo je ipak odgovoriti mladiću. Iako djevojke nisu pristale na velikodušnu ponudu, kako zbog bračnog statusa, tako i zbog sretne veze, barem su bile pristojne pa su se zahvalile i poželjele mu sreću.

FOTO: Zagreb.info
FOTO: Zagreb.info


Komentari