Ovako će izgledati PRVA CRAFT PIVNICA: Najavljeno preko 500 posjetitelja!

Izvjesno je da je interes Zagrepčana za ovom vrstom ugostiteljske ponude iznimno velik.

U subotu 24.10.2015. na adresi Opatovina 35 u Zagrebu otvara se prva specijalizirana Craft pivnica u Hrvatskoj – Craft Room. Cjelodnevni program započinje Craft Beer Brunch-om na Trgu Petrice Kerempuha (gornji plato Tržnice Dolac, ispred kultnog zagrebačkog kafića Potepuh) točno u podne, gdje će posjetitelji moći isprobati čitav niz domaćih, ali i stranih Craft piva sljubljenih sa jednostavnim pivničkim jelima (npr. domaće pivske hrenovke i istarske kobasice kuhane u pivi, pivski gulaš, pivski sendviči, itd.) iz kuhinje Craft Rooma. Zabavni program sa DJ-em i nastupom poznatog benda Shogooni Art Trio (ex Šo! Mazgoon) Žana Jakopača potrajat će dok ne zađe sunce, a potom se Craft tulum (za one osjetljive na hladnoću) nastavlja u Potepuhu i naravno – novootvorenom Craft Room-u, do duboko u noć.

pivnica018 (1)
Za originalan izgled lokala (u svom prepoznatljivom stilu) zaslužan je Renato Huljev.

S dodatnom ponudom craft piva i zabavnim sadržajem događanju će se pridružiti i drugi ugostitelji na Optovini (Ro-Do, Carpe Diem, Tolkien’s, itd.) koji i inače u svojoj ponudi naglasak stavljaju na specijalne pive, kao dio šireg plana brendiranja Opatovine kao Craft destinacije br.1 u Hrvatskoj, o kojem su mediji već izvještavali.

pivnica016

Inače, Craft Room u svojoj će ponudi imati sve hrvatske, ali i doista velik broj piva najboljih svjetskih craft pivara. Ponuda će se neprestano nadopunjavati i izmjenjivati novim craft brendovima, baš kao i ponuda jednostavnih pivničkih jela koja će se sa njima sljubljivati. Jedina konstanta, kako ističe voditeljica lokala Ivana Stanišić, bit će beskompromisna, ‘zanatska’ (craft) kvaliteta ponude, kao i ugostiteljske usluge u cjelini.

Kako je u samo par sati od objave vijesti na Facebooku svoj dolazak potvrdilo preko 500 posjetitelja, izvjesno je da je interes Zagrepčana za ovom vrstom ugostiteljske ponude iznimno velik – što je zapravo logičan i očekivan nastavak trenda naglog rasta Craft pivarstva u Hrvatskoj, koji je svoju ‘krunu’ ovog ljeta dobio upravo na Opatovini, kada je dva craft pivska festivala pohodilo nekoliko tisuća ljudi.

[box type=”shadow” align=”” class=”” width=””]Craft Room u svojoj će ponudi imati sve hrvatske, ali i doista velik broj piva najboljih svjetskih craft pivara. Ponuda će se neprestano nadopunjavati i izmjenjivati novim craft brendovima, baš kao i ponuda jednostavnih pivničkih jela koja će se sa njima sljubljivati. Jedina konstanta, kako ističe voditeljica lokala Ivana Stanišić, bit će beskompromisna, ‘zanatska’ (craft) kvaliteta ponude, kao i ugostiteljske usluge u cjelini.[/box]


Komentari