OVA FOTKA ZAPALILA JE DRUŠTVENE MREŽE: Zagrepčani se ne boje ‘kancerogenih’ namirnica! (FOTO)

FOTO: Zlatko Gašpar

Nije tajna kako su Hrvati pravi sladokusci.

Brojni Zagrepčani tako rado primaju pošiljke iz ostalih krajeva Lijepe naše, a ovu fasadu krase ni više, ni manje nego prave delikatese. Kako zima oštre zube ima i noževi moraju biti oštri da bi se uz ovakvu poslasticu lako prebrodila hladnoća i zagrijao organizam.

Tako je i domišljati sugrađanin iz Dubrave dobio  same riječi hvale za ovaj “fasadni ukras” uz neizostavne humoristične opaske. Purgeri su očito odlučili u bitku protiv kemikalija i Svjetske zdravstvene organizacije koja je prije samo nekoliko mjeseci ustvrdila kako su šunkice, kobasice i slanina kancerogeni. Možda jesu u Americi, al’ kod nas se špek i luk od pamtivijeka koriste kao antibiotik i nitko nam ne može reći da to nije istina!

Fotografija je objavljena u Facebook grupi Zakaj volim Zagreb, a dobila je gotovo 1.000 lajkova što dovoljno govori o popularnosti špeka, a vlasnik bi trebao dobro pripaziti jer bi se neki mogli okoristit ljestvama.

u Dubravi 16.01.2016.he he – punu adresu ne dam! :)

Posted by Zlatko Gašpar on Sonntag, 17. Januar 2016

Možda jesu u Americi, al’ kod nas se špek i luk od pamtivijeka koriste kao antibiotik i nitko nam nitko reći da to nije istina!

>>>SLANINA I MESNE PRERAĐEVINE KANCEROGENE? Hrvati se digli na noge, evo što poručuju WHO-u!


Komentari