Otvorenje atletske dvorane na Zagrebačkom velesajmu

U petak, 16. veljače, u 13,30 sati, u paviljonu 1 na Zagrebačkom velesajmu, Avenija Dubrovnik 15, gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić, u društvu sa Sandrom Perković, otvorit će atletsku dvoranu. Otvorenju će prisustvovati tridesetak zagrebačkih atletičara među kojima i Mario Možnik, Martin Sinković, Nikola Dragaš.

Preuređenjem dijela 1. paviljona napravljena je atletska dvorana na površini 9.000 m2 koja ima atletsku stazu – 200 m s četiri staze, atletsku stazu – 60 m sa šest staza, bacalište kugle, te zaletište s doskočištem za skok u dalj, vis i skok s motkom. Također su napravljene garderobe, teretana i teleskopske tribine za 300 gledatelja.

Također,  u 11,00 sati, u Galeriji Kristofor Stanković, Ćirilometodska 5, gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić otvorit će izložbu radova članova Udruge slijepih Zagreb Dodirni čaroliju od papira.

Na izložbi će biti izložene slike, čestitke i nakit koji su izrađivali članovi i volonteri Udruge u tehnici quilling ili papirni filigran – tehnici rolanja i savijanja trakica papira.


Komentari