OTKUPLJUJE VLASTITI UKRADENI BICIKL: Lopovu ponudio 5 000 kuna, a onda je primio poziv…

Na Facebook stranici Meanwhile in Croatia u nedjelju je osvanuo nesvakidašnji oglas.

Kako krađe bicikla u posljednje vrijeme i nisu neka novost, svjedoči i priča objavljena na društvenim mrežama. Naime, vlasnik ukradenog bicikla nudi bogatu novčanu nagradu za povratak istog, a novac je spreman dati samom kradljivcu. Iako je dotični prepilio lanac kojim je bicikl bio vezan, vlasnik za sve krivi sebe i spreman je za svoje omiljeno prijevozno sredstvo platiti i više no što, kako sam ističe, bicikl vrijedi.

”Otkupljujem svoj bicikl za 5.000 kn. Molim poštenog otuđivača da vrati bicikl na mjesto od kud se odvezao s njim, (zaključaj ga molim te, ovaj put ću ja odpiliti).

Nisi ti kriv/a, već ja koji sam ti ga ostavio (makar i zavezanog), takav bicikl se ne ostavlja (prilika čini lopova).”, dio je njegove poruke.

>>> ZAGREB NA UDARU KRADLJIVACA: U ovim kvartovima najčešće nestaju bicikli, evo kako ih zaštititi

Koliko kod ova ponuda bila bizarna, još je luđa činjenica da se netko nepoznat i javio na oglas.

“U petak me sa skrivenog broja nazvao gospodin koji tvrdi da nije kradljivac, ali zna gdje je moj bicikl i spreman me je odvesti do njega za 2500 kuna. Kako sam bio na putu preko vikenda dogovorili smo se da me nazove danas, jer mi nije htio ostaviti svoj broj telefona”, rekao je vlasnik bicikla priznajući da je njegov potez neobičan, piše index.hr.

>>> USRED ZAGREBA REZAO SIGURNOSNI LANAC OD BICIKLA: Pogledajte što su napravili prolaznici


Komentari