OTKRIVENO KADA ĆE CRO COP PONOVNO U RING! Dvoboj će biti spektakularan

Nakon iznimno uspješnog debija za Bellator i pobjede protiv Roya Nelsona postavlja se pitanje – što slijedi za Mirka Filipovića? O jednoj mogućnosti izvijestio je novinar uglednog portala MMA Fighting, Danny Segura.

Segura je na društvenim mrežama napisao da mu je Cro Cop u razgovoru otkrio kako bi se u akciju mogao vratiti već u lipnju u novom nastupu za Bellator, piše Fightsite.

“Mirko Cro Cop mi je ranije u tjednu rekao da s Bellatorom ima ugovor na samo jednu borbu, ali da će se ako večeras sve dobro prođe (što i jest), vjerojatno opet boriti za Bellator ovog lipnja u Londonu. Ja sam za borbu Cro Copa i Fedora.”

Kada je u drugom intervjuu uoči borbe postavljeno pitanje o nastavku karijere, nakon Nelsona 44-godišnjak ipak nije htio nagađati.

“Mislim samo o ovoj borbi. Ne razmišljam više unaprijed radi svoje dobi. S 44 godine na leđima, iako se osjećam jako dobro i zdrav sam, nikada ne znaš”, izjavio je Filipović.

Što se novog potencijalnog dvoboja s Fedorom Emelianenkom tiče, Cro Cop je u istom intervjuu rekao da misli kako do revanša ipak neće doći iako je Rus sada član Bellatora.

“Iskreno, mislim da ne. Mislim da je Fedor gotov, gotov je… Ne može primati udarce više! Volim ga jako, on je legenda ovog sporta, ali mislim da je gotov”, rekao je Filipović o Emelianenku koji je u nedavnom nastupu protiv prvaka Ryana Badera pao nakon prvog udarca.


Komentari