OSVOJITE 18 TISUĆA EURA STIPENDIJE: Executive MBA Cotrugli Business School raspisala natječaj

bandt.com.au

Dodijelit će se jedna puna, pet polovičnih te određen broj stipendija u iznosu od trideset posto ukupne školarine.

Stipendija se dodijeljuje za međunarodno akreditirani program, module predvode stručni predavači koji dolaze iz cijelog svijeta i polaznici dobivaju priliku za networking s ambicioznim polaznicima iz različitih poslovnih područja.

Prema istraživanju koje je COTRUGLI proveo među svojim alumnijima u 2015. godini, 74% njih smatra da je upravo MBA program razlog njihovog napretka u karijeri, a 53% ostvarilo je povećanje plaće nakon završetka programa, piše 24 sata.

”Ulaganje u poslovnu edukaciju sigurna je investicija. Međutim, od ključne je važnosti odabrati pravu školu, imajući na umu kvalitetu predavača, praktičnost i primjenjivost programa, atraktivnost poslovnih područja koja predavanja pokrivaju te otvorene mogućnosti i kvalitetu networkinga s kolegama. Naši internacionalni polaznici i alumniji, sada već njih 1600, potvrda su da COTRUGLI Business School obuhvaća sve navedeno. Pozdravila bih sve zainteresirane kandidate s – hrabro i odlučno!”, rekla je Lana Dojčinović Matovina, izvršna direktorica škole.

Stipendijski proces se sastoji od tri selekcijska kruga: prijave putem online aplikacijskog formulara http://cotrugli.org/scholarships/croatia-emba/ , individualnog intervjua te stipendijskog finala.

[box type=”info” align=”” class=”” width=””]Vrijednost pune stipendije iznosi 18.000,00 EUR, vrijednost polovične iznosi 9.000,00 EUR, a vrijednost tridesetpostotne stipendije iznosi 5.400,00 EUR.[/box]


Komentari