OSUMNJIČENIK POBJEGAO POLICIJI NA VRBIKU: Iskočio iz kombija i počeo bježati s lisicama na rukama!

Foto: Jurica Galoic/PIXSELL(Ilustracija

Na zagrebačkom Vrbiku, točnije kod križanja Avenije grada Vukovara sa Savskom cestom dogodio se pravi kaos u poslijepodnevnim satima nakon što je policiji pobjegao jedan osumnjičenik, prenosi Jutarnji List.

Trenutno za muškarcem koji je još uvijek u bijegu traga više od deset policajaca, te je odmah pokrenuta akcija. Osumnjičenika su prije 16 sati vodili na ispitivanje u prostorije državnog odvjetništva, no u jednom trenutku uhićenik je odlučio pobjeći iz policijskog kombija ‘brzinom munje’, a nisu ga spriječile ni lisice na rukama.

Prema izjavama svjedoka, osumnjičenik je poprilično sitne građe i crne kose. Uspio je istrčati iz kombija zaustavljenog na stražnjoj strani Zagrepčanke, te otrčao niz ulicu, kroz kvart u smjeru istoka, i izgubio mu se svaki trag.

Policija je odmah krenula u akciju, a na mjesto bijega pristigli su i pripadnici interventne policije kako bi udružili snage.

Iz PU zagrebačke nisu rječiti!

“Možemo samo potvrditi da je postupanje u tijeku na toj lokaciji na kojoj navodite. I ne možemo ići s više detalja jer je to u cilju trenutno postupanja”, rekli su iz PU zagrebačke za spomenuti medij.

Komentari