OSTVARILA SE NAJCRNIJA SLUTNJA, Janica Kostelić pustila u javnost: ‘Utrka je otkazana!’

Facebook

Ovo je već drugi put u posljednje tri godine da su organizatori VIP Snow Queen Trophyja, zbog pomanjkanja snijega, prisiljeni otkazati sljemensku utrku.

Crne sumnje su se ostvarile: Posljednja kontrola donijela je odluku koju je prva u eter putem twittera pustila Janica Kostelić: Snježna kraljica ovoga se puta neće održati!

Prema kasnijem pisanju austrijske izvještajne agencije APA-e Međunarodna skijaška federacija (FIS) otkazala je slalomske utrke skijašica i skijaša koje su se 5. i 6. siječnja trebale voziti na sljemenskom Crvenomspustu, zbog pomanjkanja snijega.

FIS i nositelj televizijskih prava Infront sada su u potrazi za zamjenskom lokacijom na kojoj bi se održale sljemenske utrke, stoji u vijesti APA-e, u kojoj se kao glavni kandidat za preuzimanje slaloma skijašica pojavljuje austrijski Lienz, gdje će se najbolje slalomašice svijeta u utorak boriti za nove bodove u Svjetskom kupu, dok će se o potencijalnom kandidatu za utrku slalomaša diskutirati tijekom sutrašnje spustaške utrke u talijanskoj Santa Caterini, piše Jutarnji list.


Komentari